Thai massage amager citater om ægteskab

døgnåbent alle ugens 7 dage. Vi hører til. Thai Massage i Amager and Ballerup - Yen Wellness Namfon Thai Massage på Amager tlfnr Amager, Tingvej 10, baghuset. Sal og har sat et ældre lejemål i fornem stand og kan nu byde Jer velkommen til flotte omgivelser. Vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på, amager. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Ring på telefon og bestil tid til en lækker thai - massage på, amager, København S - eller book online her! Du skal ind gennem porten før du når købmanden. Et dejligt sted med en afslappende atmosfære, og den mest fantastiske og profesionelle massage. Solveig Ørskov Rømer. BEMÆRK at gården er ikke særlig indbydende. Kommer helt sikkert snart igen! . Kanon sted til selvforkælelse - Axel Zülow Hammer Larsen - Kanon sted skøn massage kommer klart igen - Lene Hammer Larsen - Fantastisk! Vi har døgnåbent alle ugens 7 dage. Sirijan gjorde et fantastisk stykke arbejde, jeg er øm nu men jeg har det fantastisk.

Videos

SexyMassageOil - Thai Mommy Got Boobs on Massage Spa. Emrah Caylak - Fantastisk og god service. B edste hilsner Amager Thai Massage, Telefon. Vi synes det ligger diskret og tæt på Københavns Centrum. Trine Turner - Bam hun er rigtig god til at masser det bliver meget grundigt gjordt så har man det godt bagefter og slapper af - Johnny Laursen - Kan kun varmt anbefales! Mette Kragelund - Jeg havde den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft indenfor massage behandlinger, og jeg har prøvet mange både i indland og udland. Vi byder dig hjertelig velkommen, håber at du må få nogle dejlige timer og løsnet op i muskulaturen i samvær med. Bus ruterne 5 samt 350 kører næsten forbi vores klinik og har alle stoppesteder indenfor 5 minutters gå afstand.

Bam Original Thai Massage: Thai massage amager citater om ægteskab

Klinikken har døgnåbent alle ugens 7 dage. Obs - Modelfoto til højre. De varmeste anbefalinger fra mig. Men når du kommer op ad trappen til os, vil du finde ud af, at du er gået rigtigt. Oktober 2008 ligger på Amager og er en sidegade til Amagerbrogade. Huset er af ældre dato, og gården som man skal ind i gennem for at komme til vores klinik er ikke køn, men når man først kommer ind på klinikken synes at omgivelserne er flotte og imødekommende. I gården finder du en udvendig trappe der fører lige op til vores luksus Oase (vores underbo er cykelhandleren - altid flink og rar)! Hermed min varmeste anbefaling. Mona Olsen - Det er ET verdensklasse sted, men det skal så ikke få for mange der ned, så har jeg bare svært ved at få en tid ved BAM - Kjeld Kirkedal - Har idag fået den skønneste massage af Mae. Julie Kjær Pedersen - Har gennem de sidste tyve år haft rygproblemer. Tak for en rigtig god oplevelse. Bam, super skøn oplevelse trods ømhed, sikke varme og smukke omgivelser og en fantastisk god service vi ses helt sikkert igen. BAM er både top professionel og utrolig sød Snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Tusind tak for dejlig massage. Dan Kjær Nielsen - Fantastisk! Jeg er glad meget glad - Susanna Selinda Eliasen - Super søde og dygtige - Inge Birgitte Pedersen - Så skønt sted. Annette Jakobsen - De 2 piger er de sødeste og super dygtige - Dorte Bendix - Hun, Bam, er så fantastisk. Vi byder velkommen til en total ny åbnet Thai Massage Klinik på Amager. Maria Hoelgaard - Super behandling og service, er flere gange blevet grundig løsnet erotische massage wolfsburg erotik videochat op i ømme og stive muskler af super dygtige Bam!

0 tanker om “Thai massage amager citater om ægteskab

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *